Για εμάς

”Παλιά μας τέχνη κόσκινο”

Συνεχίζουμε αυτό που μας δίδαξαν και το εξελίσουμε

Η επιπλοποιία Legnocor Ματούλας είναι οικογενειακή επιχείρηση και εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής επίπλων από το 1977.
Κατανοώντας τη διαφορετικότητα του χώρου και τις δυσκολίες που μπορεί να προβάλλει αλλά και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη,οι κατασκευές επίπλων γίνονται κατά παραγγελία.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι : μελαμίνη, βακελίτης, mdf και ξύλο μασίφ. Η επιλογή του ξύλου που προτιμάται περισσότερο βρίσκεται ανάμεσα στο σουηδικό,οξιά και δρυς . Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε άλλο υλικό ανάλογα με τη κρίση και τη προτίμηση του πελάτη καθώς επίσης και ο σχεδιασμός των επίπλων γίνεται με βάση τις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη .Επιπλέον ,τείνει να χρησιμοποιείτε ένα πολύ ανθεκτικό υλικό το Corian φτιαγμένο από ακριλικό και ορυκτό για κατασκευές όπως πάγκους εργασίας , κουζίνας και άλλα .
Οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε σχετίζονται με επίπλωση κουζίνας,κρεβατοκάμαρας,παιδικού δωματίου και υπνοδωματίου,μπάνιου,σύνθετα και έπιπλα σαλονιού,εσωτερικά κουφώματα αλλά και ολοκληρωμένη επίπλωση επαγγελματικών χώρων και ειδικές κατασκευές.
Γενικότερα η ενασχόλησή της αφορά οποιαδήποτε κατασκευή ενδείκνυται από ξύλο και το εύρος απόστασης των παραγγελιών απλώνετε σε όλη τη Μακεδονία αλλά και οπουδήποτε αλλού μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Πολυετή γνώση και εμπειρία

Δωρεάν μελέτη και σχεδίαση του χώρου σας

Γιατί όλοι ονειρευόμαστε ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι και μαζί μπορούμε να το επιτύχουμε!